Të gjitha veshjet nga stili i rrugës në Milano, që do dëshironit t’i kishit

By

Të gjithë stilistët e njohur janë duke dalë nga Milano, dhe zonjat janë më se të lumtur të vishen me  Attico, Gucci, Prada, dhe më shumë.

Shihni zonjat që përqafojnë stilin e bukur në rrugë.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Burimi: Harpersbazaar.com

Artikuj të ngjashëm