Të gjitha arsyet pse djemtë mendojnë për ish-in e tyre pas ndarjes!

By

Shpeshherë mund të pyesni, a mendojnë djemtë për ish -in e tyre pas një ndarje?

Sipas një studimi të publikuar në Social Psychological and Personality Science, nga 876 ish-partnerë heteroseksualë, burrat mendojnë më shumë për ish-e e tyre sesa gratë.

A mendojnë djemtë për ish -in e tyre pas ndarjes?

Përgjigja e shkurtër ndonjëherë është jo, por shpesh po. Burrat mund të ndjenjë mungesën e ish-it të tyre kur i godet pendesa, kur e shohin ish -in e tyre duke u dukur më mirë, më seksi dhe/ose më e suksesshme se ata, ose kur e shohin ish -in e tyre me dikë të ri.

Këtu janë arsyet e zakonshme që djemtë fillojnë të ndjenjë mungesën – dhe përpiqen të kthehen tek – ish-i i tyre.

Seksi ishte i mirë.

Djemtë definitivisht mendojnë për ish -in e tyre seksualisht.

Mos u gaboni: shumicën e kohës, djemve nuk u mungojnë ish -et e tyre aq sa u mungon seksi.

Ai mendoi se do të merrnit teposhtën pas ndarjes, por ju lulëzuat.

Ju po ja dilni mbanë për mrekulli edhe pa të.

Ai dëshiron të kontrollojë ish -in e tij.

Një numër i tmerrshëm djemsh adhurojnë idenë e të pasurit një vajzë në pëllëmbë të dorës, dhe nëse ju kërkon që të ktheheni prapë bashkë, mund të jetë sepse e kuptoi që ai nuk e ka më atë kontroll.

Ish -i i tij duket akoma më seksi

Kur djemtë shohin ish -in e tyre që duket seksi, ata gjithmonë do të ndihen xhelozë që ish -i vazhdoi dhe shkëlqeu. Kur kjo të ndodhë, ata do të përpiqen të bëjnë një përpjekje për t’u rikthyer.

Ai pendohet për mënyrën se si e trajtoi ish -in e tij.

Disa djem me të vërtetë nuk e kuptojnë sa të tmerrshëm ishin për një vajzë derisa ajo ta lërë atë. Dhe kur kjo ndodh, ata shpesh mbushen me keqardhje dhe pendesë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm