Të famshmit që vendosën të mos i dorëzohen moshës (FOTO)

By

Kur rishikojmë filma të vjetër me aktorët tanë të preferuar, mahnitemi se si ata arrijnë të mos duken më të vjetër.

Kur shohim Rumor Has It dhe The Morning Show, ku Jennifer Aniston nuk duket se ka ndryshuar pak në 16 vjet, ose filmat Passenger (2008) dhe Locked Down (2021) me Anne Hathaway e cila duket se do të qëndrojë përgjithmonë e re, është vështirë të mos mahnitesh.

Ne vendosëm të kontrollojmë filmografinë e aktorëve që duket se e dinë sekretin e rinisë së përjetshme. Sigurisht, disa prej tyre kanë rrudha dhe të tjerët kanë flokë gri, por këto gjëra vetëm i bëjnë më tërheqës.

Anne Hathaway

Michelle Rodriguez

Vin Diesel

Angelina Jolie

Martin Freeman

Jennifer Aniston

Reese Witherspoon

Gwyneth Paltrow

Rachel Weisz

Uma Thurman

Charlize Theron

Monica Bellucci

Will Smith

Kate Beckinsale

Artikuj të ngjashëm