Të famshmit që u bën tullacë por mbetën të bukur

By

Princi William ishte fituesi i sondazhit të fundit rreth asaj se cili njeri i famshëm tullac duket më tërheqës.

Kjo listë e sondazhit gjithashtu përmban njerëz si Jason Statham, Stanley Tucci, Patrick Stewart dhe të famshëm të tjerë.

Shumë prej tyre edhe pse i kanë humbur flokët, sërish duken të bukur dhe tërheqës.

Këtu më poshtë keni disa fotografi se di duken të famshmit pa flokë:

John Travolta

Ben Kingsley

Stanley Tucci

Woody Harrelson

Prince William

Jason Statham

Artikuj të ngjashëm