Të famshmit që e zbuluan moshën kur e kanë humbur virgjërinë

By

Gjatë viteve, shumë të famshëm zbuluan moshën kur e kanë humbur virgjërinë.

Yjet si Angelina Jolie, George Clooney, Johnny Depp, Kim Kardashian dhe më shumë kanë qenë të sinqertë lidhur me marrëdhënien e parë seksuale.

Shumë prej të famshmëve që do t’i shihni më poshtë, kanë bërë seks në vitet e adoleshencës. Megjithatë, ka edhe prej atyre që marrëdhënien e parë seksuale e kishin mbi 20 vjeç.

Khloe Kardashian në moshën 14 vjeçare

Angelina Jolie në moshën 14 vjeçare

Johnny Depp në moshën 13 vjeçare

Kim Kardashian në moshën 14 vjeçare

Chris Evans në moshën 17 vjeçare

Lil Wayne në moshën 11 vjeçare

George Clooney në moshën 16 vjeçare

Katty Perry në moshën 16 vjeçare

Celine Dion në moshën 21 vjeçare

Robin Thicke në moshën 13 vjeçare

Chris Brown në moshën 8 vjeçare

Adrian Lima në moshën 27 vjeçare

Artikuj të ngjashëm