Të famshmit me motra e vëllezër atraktivë si vet ata (FOTO)

By

Jemi aq të mësuar që t’i shohim të famshmit, saqë nuk e kemi as edhe idenë më të vogël se si duken vëllezërit apo motrat e tyre.

Rezulton se disa prej tyre janë aq të hijshëm dhe të bukur sa shumë lehtë mund të bëhen “yje” po ashtu.

Vetëm shihni vëllezërit e Chris Hemsworth – vëmë bast se do t’ju duken tërheqës si vet Chris.

Ja disa prej tyre:

Dakota Fanning dhe motra e saj Elle

15 Celebrities Whose Siblings Are as Attractive as They Are

Beyoncé Knowles me motrën Solange

15 Celebrities Whose Siblings Are as Attractive as They Are

Miley Cyrus dhe motra e saj Noah

15 Celebrities Whose Siblings Are as Attractive as They Are

Chris Evans dhe vëllai Scott

15 Celebrities Whose Siblings Are as Attractive as They Are

Mary-Kate, Ashley Olsen, dhe motra e tyre e tretë Elizabeth

Scarlett Johansson dhe vëllai i saj Hunter

15 Celebrities Whose Siblings Are as Attractive as They Are

Zac Efron dhe vëllai i tij Dylan

15 Celebrities Whose Siblings Are as Attractive as They Are

Adam Levine dhe vëllai i tij Michael

Blake Lively dhe vëllai i saj Eric

15 Celebrities Whose Siblings Are as Attractive as They Are

Kate Middleton dhe motra e saj Pippa

Rooney Mara dhe motra e saj Kate

Taylor Swift dhe vëllai i saj Austin

Gigi dhe Bella Hadid, së bashku me vëllanë Anwar

15 Celebrities Whose Siblings Are as Attractive as They Are

Harry Styles dhe motra e tij Gemma

15 Celebrities Whose Siblings Are as Attractive as They Are

Chris Hemsworth dhe vëllezërit e tij Luke dhe Liam

Artikuj të ngjashëm