Të famshmet që janë afër të mbushin një shekull jetë (FOTO)

By

Të jetosh më shumë se një shekull nuk është një mit dhe Jeanne Calment, e cila jetoi 126 vjet, e vërtetoi.

Por tani të shikojmë te të famshmet që janë afër të mbushin një shekull dhe që janë një shembull i mirë për një jetë të gjatë.

Këta njerëz janë legjenda dhe jo vetëm për të arriturat e tyre, por edhe për moshën.

Në këtë listë të koleksionuar nga Bright Side gjeni edhe ndryshimin në pamje që kanë pësuar këto gra gjatë thuajse një shekulli.

Olivia de Havilland, 102

 Mbretëresha Elizabetë II, 93

 Cicely Tyson, 94

Eva Marie Saint, 94

Vera Lynn, 102

Harry Belafonte, 92

Betty White, 97

Angela Lansbury, 93

Dick Van Dyke, 93

Diana Serra Cary, 100

Carol Channing, 93

Artikuj të ngjashëm