Të famshëm që nuk kanë lidhje gjaku, por çuditërisht ngjajnë shumë me njëri tjetrin

By

Thuhet se të gjithë kanë dikë që i ngjajnë plotësisht!

Nga ana tjetër është interesante kur gjejmë dikë që na ngjan. Por sa janë shanset që dy persona që nuk kanë lidhje gjaku, të jenë të famshëm dhe të ngjajnë me njëri tjetrin? Bazuar në disa kolazhe emrash një gjë e tillë nuk duket të jetë e rrallë.

Selena Gomez dhe Lucy Hale
Justin Beiber dhe Miley Cyrus
Olivia Culpo dhe Eiza González
 Rita Ora dhe Jasmine Sanders
Haley Bennet dhe Jennifer Lawrence

Artikuj të ngjashëm