Të famshëm që janë çuditërisht shumë trupshkurtër

By

Pothuajse gjithçka që bëjnë njerëzit e famshëm është “madhështore”. Ne i shohim ato kryesisht në TV, dhe, po, është e vështirë të gjykosh lartësinë e atyre me të cilët nuk kemi një takim ballë për ballë.

Ne ndoshta mund të supozojmë se një personazh i famshëm nuk mund të jetë aq i gjatë, por disa janë çuditërisht të shkurtër.

Gjatë këtij artikulli shpesh do shihni veten duke menduar “Uau, po un jam më i/e gjatë se kjo!”

Kim Kardashian (159 cm)

Kim Kardashian

Kourtney Kardashian (152 cm)

Kourtney Kardashian

Lady Gaga (155 cm)

Lady Gaga

Nichole Richie (155 cm)

Nicole Richie

Ariana Grande (153 cm)

Ariana Grande

Lea Michele (159 cm)

Lea Michele

Anna Kendrick (157 cm)

Anna Kendrick

Natalie Portman (160 cm)

Natalie Portman

Mila Kunis (163 cm)

Mila Kunis

Christina Aguilera (157 cm)

Christina Aguilera

Eva Longoria (157 cm)

Eva Longoria

Vanessa Hudgens (155 cm)

Vanessa Hudgens

Shakira (150 cm)

Shakira

 

 

 

 

 

Artikuj të ngjashëm