Të Dielat e Elvanës nuk ndryshojnë për një arsye! (FOTO)

By

Këngëtarja Elvana Gjata në kapitullin e ri të jetës së saj ka qenë vazhdimisht në lëvizje.

Brenda ditës mund ta kemi parë në Shqipëri dhe Greqi, të nesërmen në Gjermani e pa humbur kohë edhe në Los Angeles.

Sidoqoftë, një gjë nuk ndryshon për Elvanën – mënyra se si kalon ditën e Dielë.

Kudo që është, këngëtarja ndan kohë për të marrë pjesë në meshën e së Dielës duke dëshmuar në këtë formë lidhjen e veçantë me religjionin të cilit i përket dhe Zotit në përgjithësi.

Kujtojmë se në planin artistik, shumë shpejt pritet këngë e re për tregun ndërkombëtar që në fakt do jetë bashkëpunim. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm