Të dashur V.I.P – këto janë sekretet që fansat dinë për ju dhe na i thanë vet!

By

 

Prive dje nisi një pyetësor në Instagram, duke shfrytëzuar opsionin tanimë më të dashur të këtij rrjeti social.

“Sekreti i fundit që keni dëgjuar për ndonjë V.I.P është…?”

Dhe fansat e Prive e edhe të yjeve shqiptarë, nuk hezituan të na thonin çfarëdo që kishin dëgjuar së fundmi për më të pëlqyerit e tyre, apo edhe për ata që nuk i pëlqejnë edhe aq shumë.

Bashkëpunime të reja, kush me kë është në lidhje, nganjëherë edhe gjëra të thëna me shumë humor, këto janë disa nga përgjigjet e ndjekësve të Prive për artistët shqiptarë:

Artikuj të ngjashëm