Tayna komenton deklaratën e Rina Balaj për bashkëpunim!

By

Tayna para pak dite ishte e ftuar në një intervistë ku komentoi disa nga kolegët, ndër to edhe Rina Balaj.

Kjo e fundit para ca javësh ishte shprehur se është e hapur edhe për bashkëpunim me Taynën.

Rreth këtij dueti, Tayna nuk u shpreh por sqarou se në publik ishte keqkuptuar raporti mes tyre dhe se nuk ka asgjë negative në mes saj dhe Rinës./Prive.al

Artikuj të ngjashëm