Tayna dhe Flori publikojnë bashkëpunimin për Shën Valentin?

By

‘Dhemb’ është projekti i fundit i Florit lansuar pak para mbarimit të vitit 2021.

Ndërkohë Tayna ka nisur vitin 2021 me prurje të reja muzikore më këngën “Moona” më D’Algerino.

Prive më parë pati raportuar se dy artistët janë bërë bashkë për një këngë, por a po publikohet ajo për Ditën e të dashuruarve?

Zbulojeni duke ndjekur materialin e mëposhtëm. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm