Taylor Swift do të ribëjë këngët e vjetra?

By

Taylor Swift ka thënë se e ka ndërmend t’i regjistrojë versionet e reja të këngëve të saj hite pasi katalogu i saj u ble nga menaxheri Scooter Braun.

Në qershor, Swift zbuloi se punët muzikore të saj të hershme i ishin shitur atij duke pretenduar se ajo nuk ishte në dijeni për këtë.

Këngëtarja akuzoi Braun, i cili gjithashtu menaxhon Ariana Grande dhe Demi Lovato, për “ngacmim të vazhdueshëm dhe manipulim”.

Ajo tha se po planifikon të regjistrojë përsëri muzikë nga gjashtë albumet e saj të para.

Swift filloi karrierën e saj me Big Machine si një adoleshente, duke publikuar gjashtë albume me etiketën Nashville, duke përfshirë edhe fituesin e saj Grammy 1989, të lëshuar pesë vjet më parë. Në qershor, Braun’s Ithaca Holdings fitoi Big Machine Records.

Artikuj të ngjashëm