Tatuazhe minimaliste inspiruar nga Liberta Spahiu dhe Alaudin Hamiti

By

Në vlogun e fundit të serisë “Liberte”, shohim moderatorët Liberta Spahiun dhe Alaudin Hamitin në një vizitë tek artisti i tatuazheve.

Në videon e mëposhtme, dyshja u prezantojnë publikut gjithë procesin e një tatuazhi e natyrisht nuk mungojnë shumë situata komike.

Me të parë videon do të ndjeheni të frymëzuar të keni edhe ju një tato të stilit minimalist, andaj ne po ju sjellim edhe disa ide tjera. /Prive.al

Some tattoo ideas for minimalists

Some tattoo ideas for minimalists

Some tattoo ideas for minimalists

Some tattoo ideas for minimalists

Some tattoo ideas for minimalists

Some tattoo ideas for minimalists

Some tattoo ideas for minimalists

Some tattoo ideas for minimalists

Student Pocket Guide - What Is A Minimalist Tattoo?Tattoo Filter is a tattoo community, tattoo gallery and International  tattoo artist, studio and event direc… | Neck tattoos women, Little heart  tattoos, Neck tattooMinimalist tattoo - West 4 Tattoo NYC by drag : tattoos

Artikuj të ngjashëm