T.I. has në kritika pasi deklaroi se shtyn vajzën e tij të bëjë kontrolla vjetore për virgjëri

By

T.I. reperi/aktori zbuloi kohët e fundit në podcast Ladies Like Us që ai ka një mjek të kontrollojë himenin e vajzës së tij çdo vit për të siguruar që ajo është ende e virgjër.

Këshillë, i cili aktualisht është nikoqir i Rhythm & Flow në Netflix së bashku me Cardi B dhe Chance Rapper, nuk u shqetësua për metodën e tij kontraceptive diktatoriale. Duke folur me nikoqirët Nazanin Mandi dhe Nadia Moham nëse ai bisedon me vajzën e tij për seks, ai u përgjigj, “… Jo vetëm që kemi kryer bisedën, por kemi kontrolla vjetore te gjinekologu për të kontrolluar himenin e saj.”

Shocking: Twitter users are slamming T.I. after he revealed that he accompanies his teenage daughter to the gynecologist every year to ensure that she is still a virgin

Vajza e tij, Deyjah, ka mbushur tani 18 vjet dhe është në vitin e parë të kolegjit. Ndërsa T.I. tha se ajo po e “zbulon veten”, ai gjithashtu tha se dyshja kishin bërë kontrolla tek gjinekologu që nga mosha 16 vjecare.

Mjeku i Dejjahut me sa duket u përpoq të fliste me T.I. për këtë praktikë ndërhyrëse, duke sqaruar se himeni i një gruaje mund të shkëputet nga aktivitete të tjera si kalërimi ose drejtimi i biçikletës.

Por T.I. kishte thënë:  “Doktor ajo as nuk kalëron as nuk nget biçikletën as nuk luan sporte. Vetëm kontrolloni himenin, ju lutem dhe më jepni rezultatet e mia në mënyrë të shpejtë.”

T.I madje pranoi se kishte shtyrë vajzën e tij e të nënshkruante një formë pëlqimi që doktorët të ndanin informacionet për vajzën me T.I..

Ai thotë se kjo rutinë që kanë e mban vajzën e tij të sigurt dhe të virgjër, sepse siç thotë ai, “Kush do ta donte një virgjëreshë, ato nuk janë fare qejf.”

Pasi kjo intervistë u bë publike, T.I. nuk ka hasur në asgjë tjetër vetëm se në kritika të shumta, duke e akuzuar atë se kjo është ‘një gjë shumë intime për çdo vajze’.

Madje edhe vajza e tij, ka pëlqyer dy tweets në llogarinë e saj në Twitter, ku e quajne babain e saj si ‘të pështirë’ dhe ‘posesiv’.

Protection? The 39-year-old stressed how important it is to him that his 18-year-old daughter Deyjah Harris has not had sex and said he has her hymen checked

Yje si Iggy Azalea, Wendy Williams dhe Chrissy Teigen kanë kritikuar rëndë zgjedhjet e tij të prindërimit dhe qasjes ndaj aktivitetit seksual të vajzës së tij.

Burimi: Dailymail.co.uk

 

 

Artikuj të ngjashëm