Swiss Medical & Health Center, parajsë e mendjes dhe trupit

By

Në ditët e sotme me përplot angazhime ku rutina vështirëson një mënyrë të shëndetshme të jetesës, opsionet për kujdes ndaj trupit tek ne kanë qenë te pakta.

Megjithatë, një qendër që plotëson të gjitha kushtet në dimensionin e profesionistëve por edhe teknikës së përdorur fatmirësisht operon tashmë edhe në Kosovë.

Fjala është për Swiss Medical & Health Center, që ofron në kryeqytet një spektër të gjerë shërbimesh për të dy gjinitë duke plotësuar nevojat për t’u dukur bukur në bazë të standarteve perëndimore.

Prive ka vizituar së fundmi këtë qendër me lokacion në hotelin luksoz Swiss Diamond Hotel dhe ju sjell materialin e mëposhtëm që shpalos më shumë në lidhje mbi tretmanet dhe shërbimet tjera, të realizuara nën kujdesin e profesionistëve më të mirë të fushës. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm