Superman-i do të bjerë në dashuri me një burrë

By

Superman ka bërë shumë që kur u shfaq për herë të parë në libra komikë 80 vjet më parë, pothuajse. Ai e ka shpëtuar botën më shumë se disa herë. Ai ka vdekur dhe është kthyer në jetë. Ai iu shmang goditjeve nga Muhamed Ali dhe madje u përball me supremacistët e bardhë.

Deri këtë vit, megjithatë, çdo përsëritje komike e Superman ishte e mbushur me dashurinë e gjatë pwr Lois Lane. Por në një numër të ardhshëm të një serie të re “Superman”, Njeriu i Çelikut hyn në një marrëdhënie homoseksuale.

Numri i pestë i serisë komike DC “Superman: Son of Kal-El” do të konfirmojë se Superman i ri-Jon Kent, fëmija i Clark Kent dhe Lane-është biseksual pasi u dashurua me Jay Nakamura, një reporter mashkull, njoftoi DC këtë javë.

DC Comics bëri njoftimin në Ditën Kombëtare të të dalit hapur si person i LGBTQI, një ditë vjetore ndërgjegjësimi LGBT e filluar në SHBA.

Detajet ende nuk janë zbuluar, por imazhet e ndara nga DC Comics tregojnë Jon dhe Jay duke ndarë një puthje. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm