STYLISH ERA!

By

Era Istrefi nuk është e veçantë vetëm me muzikën që prodhon por edhe me stilin e paraqitjes.

Ndryshe nga shumë këngëtare që ndjekin trendet botërore, Era e ka krijuar ‘modën’ e saj.

Si në klipe të njtëtë mund ta gjejmë edhe në përditshmëri.

Stili i saj ndryshe dhe shumë ‘funky’ kanë bërë që Era të vlerësohet mirë në publik./Prive.al

Artikuj të ngjashëm