Studentët do të studiojnë për Lana Del Rey në universitet!

By

Fansat e Lana Del Rey që do të ndjekin semestrin e ardhshëm në NYU do të jenë në gjendje të vënë në provë njohuritë me një kurs të fokusuar tek këngëtarja. Temat në muzikën e regjistruar: Lana Del Rey do të mësohet në Institutin Clive Davis të Muzikës së Regjistruar të Universitetit të Nju Jorkut me gazetaren dhe autoren Kathy Iandoli që drejton kursin me dy kredite.

Variety raporton se studentët që marrin kursin do të “ekzaminojnë marrëdhënien e Del Rey me feminizmin, ndikimet muzikore dhe lidhjen me lëvizjet e drejtësisë sociale”. Klasa do të zgjasë nga data 20 tetor deri më 8 dhjetor.

Përshkrimi i kursit përshëndet Del Rey si një artiste që ka “prezantuar një version të trishtuar, melankolik dhe barok të pop-it të ëndrrave që nga ana tjetër ndihmoi në ndryshimin dhe ri shpikjen e tingullit (dhe disponimit) të muzikës kryesore përtej viteve 2010.”

Kursi Lana Del Rey vjen pas një klase të ngjashme të Institutit Clive Davis të fokusuar në Taylor Swift, e cila u lançua në fillim të këtij viti. Në maj, Swift mbajti fjalimin e fillimit në klasën e NYU të vitit 2022. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm