Stresi ndryshon tërësisht shoqërinë?!

By

Arkimend Lushaj 2016-tën po e nis shumë ndryshe. Për këtë vit që sapo kemi hyrë i ka vënë vetes një qëllim.

Stresi ka menduar të ndryshoj stilin e jetesës dhe njerëzit që e rrethojnë.

Në një postim që ka bërë në Instagram ka shkruar: “Për të gjithë miqtë e mi që janë të afërt, shokë, shoqe unë vendosa të ndërroj gjithçka me ardhjen e vitit 2016. Numrin e telefonit, numrin e whatsaap gjithashtu dhe (shoqet)… Kush është konfidencial mik të më shkruaj në instamessage”

Nuk ka akoma ndonjë detaj nëse këto fjalë vijnë pas ndonjë zhgënjimi në shoqëri apo thjesht Stresi dëshiron që këtë vit të ketë një energji të re në jetë.

Artikuj të ngjashëm