Stresi i ndarë nga Kejsi: “Sot e 1000 vjet nuk gjej më si ajo”

By

Një nga lidhjet më të përfolura të showbizit padyshim që ishte lidhja e Kejsit dhe Stresit.

Ndarjet dhe ribashkimet e tyre përbënin gjithnjë lajm, por Stresi me anë të një postimi në llogarinë e tij në Instagram, konfirmoi se ndarja e tyre është definitive.

“Po ua shpjegoj një herë e mirë të gjithëve ju që me zor e prisni këtë lajm dhe do ju bëhet qejfi se kështu jeni ju. Vajzë më të mirë dhe familje më të mirë se ajo, sot e 1000 vjet unë s’do gjej më, por jeta kështu është nuk mbaron këtu, vazhdon, kështu që boll më me këto pyetje. Jo s’jemi më bashkë”, është përgjigjur Stresi.

Artikuj të ngjashëm