Stine shkon në pushimet e jetës, por jo me kë pritej!

By

Ka udhëtuar për në Kuba, ku po shijon çdo moment të rrezeve të atij dielli.

Por Stine në këtë vend të largët plot sharmë, nuk ka udhëtuar me familjen e tij, por sikur një tinejxher, me miqtë e tij.

Ai ka shkuar për të kaluar momentet më të bukura të jetës larg gruas dhe vajzës së tij.

Profilin e Instagramit, e ka mbushur me plot fotografi nga momentet më të bukura që po i kalon atje. /Prive.al/

 

 

Artikuj të ngjashëm