Stilimet e flokëve të Princeshës Diana, trend ndër vite (FOTO)

By

Princeshë Diana ishte – dhe vazhdon të jetë – një ikonë e stilit.

Përtej veshjes së saj me shumë stil dhe unike, “Princesha e Popullit” kishte pothuajse vazhdimisht një stil ndryshe të flokëve – që inspironte shumë vajza dhe gra, ashtu sikur edhe parukeritë.

Prerja e shkurtër ikonike e flokëve që ajo nuk e ndryshoi pothuajse për më shumë se një dekadë për pak sa nuk kishte ndodhur – të paktën sipas stilistes së saj Sam McKnight.

Ajo spontanisht kishte kërkuar që t’i stilonte flokët në atë mënyrë, kur ato fillimisht kishin filluar të punonin bashkë, por ai vendim i shpejtë dhe i momentit tregon se si “Dinastia Di” nuk kishte fare frikë.

Në fakt, traniziconi nga “Di, një vajzë e turpshme” në “Princeshën e Popullit” është plotësisht i dukshëm në stilet e saj më ikonike të flokëve nga viti 1971 deri disa muaj para se ajo të vdiste në vitin 1997.

1971

Artikuj të ngjashëm