Stilet më të bukura të kapelave për t’i pasur në dollapin tuaj

By

Kapelet nuk marrin vëmendjen dhe dashurinë tone aq sa duhet krahasuar me këpucët ose çantat.

Ndoshta sepse i kemi nënvlersuar?

Ashtu si palë vathë të përsosur ose ajo çantë që bën një veshje të duket e përfunduar dhe në modë, edhe një kapelë e duhur mund të ofrojë të njëjtën ndjenjë.

Herën tjetër që veshja juaj është duke kërkuar dicka esktra, zgjidhni një nga gjashtë opsionet e stilit të kapelave përpara për të kompletuar dukjen tuaj.

Street Style : Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2018/2019 : Day FourStreet Style : Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2018/2019 : Day ThreeStreet Style - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2020 : Day TwoStreet Style - Day 2: Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20Street Style and Celebrity Sightings During Coachella FestivalStreet Style - Day 3 - Copenhagen Fashion Week Spring/Summer 2020

Burimi: Marieclaire.com

Artikuj të ngjashëm