Sonte në NIN: A jemi të kompletuar pa parfum? (video)

By

Mënyra më e mirë për tu mbajtur në mend dhe për të lënë shenjë prapa, thonë është aroma.

Dhe prapa aromave qëndron një art i tërë!

Sonte në emisionin Nd’rrimi i Natës me Alaudin Hamitin në Klan Kosova, flasim për artin e parfumerisë.

Esmeralda Prodani, pronare e parfumerisë Maison de Parfum në Tiranë dhe Arbnora Ademaj, koleksionuese parfumesh dhe njohëse e mirë e tyre, vijnë në NIN për të rrëfyer se çka qëndron prapa fragrancave të mrekullueshme dhe diskutojnë nëse ne jemi të kompletuar pa parfume.

Artikuj të ngjashëm