“S’komplekse” – rubrika e re e Prive hapë aplikimet!

By

Të gjithë meritojnë të ndihen mirë më veten – edhe nëse kjo do të thotë që diçka e vogël duhet ndryshuar.

Nuk ka falsitet në këtë pikë, por vetëm theksim i çdo tipari tuaj fizik.

Prive ka nisur me një rubrikë të re në të cilën ju mund të aplikoni dhe të jeni pjesë e saj.

Videoja e mëposhtme ua sjell të gjitha detajet dhe formën e aplikimit. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm