S’keni për ta njohur – Cili mashkull i famshëm u transformua fizikisht?

By

Gjithçka është e mundur!

Sidomos kur bëhet fjalë për pamje fizike – transformim në trup me punë më shumë.

Image result for rob kardashian

Rob Kardashian ka dhënë një lajm të madh – dhe ka të bëjë me peshën e tij.

31-vjeçari postoi një fotografi në Instagram dhe shkroi “nuk dukem më kështu”, duke bërë me dije se ai është transformuar.

Rob është fotografuar shumë rrallë kohëve të fundit, nuk ka foto të tij që prej korrikut të vitit 2017.

Kështu që, mezi presim ta shohim rezultatin./Prive.al

https://www.instagram.com/p/BiPrepmA6Ib/?utm_source=ig_embed

Artikuj të ngjashëm