Sirius Wine sjell për ju pijet alkoholike më të mirat nga prodhues botërorë

By

Kohë më pare Ernest Hemingway kishte thënë, “Vera është një nga gjërat më të civilizuara në botë dhe një nga gjërat më të natyrshme të botës që është sjellë në përsosmërinë më të madhe, dhe ofron një gamë më të madhe për kënaqësi dhe vlerësim sesa, çdo gjë tjetër. ”

E për gjithë ata entuziastë të verës dhe jo vetëm, Sirius Wine në Prishtinë, është dyqani i parë dhe i vetëm i llojit të tij që ofron verërat e kualitetit të lartë e shumë llojshmëri të tyre.

Që nga viti 2011, Sirius Wine prezenton dhe sjell për ju verërat dhe pijet tjera alkoolike më të mira të prodhuesve botërorë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm