Si u realizua klipi i Azet, Dhuratës dhe Zunës me makina në vlerë milionëshe?

By

Azet, Zuna dhe Dhurata Dora publikuan në mesnatë projektin e tyre të përbashkët.

“Oeo” është kënga e realizuar që i dedikohet shqiptarëve, një “himn” veror.

Klipi sjell shumë energji meqenëse është realizuar në turma dhe me makina të shtrenjta.

Shumëkujt mund t’i kenë rënë në sy pamjet e dhjetëra, në mos qindra, makinave luksoze të grumbulluara në një vend të vetëm.

Organizimi është bërë nga “Marakli të kerreve”, grupi i njohur e i madh i shqiptarëve në Facebook.

Të gjitha makinat janë në pronësi të shqiptarëve, brenda ose jashtë kufirit që janë bërë bashkë në këtë ide fantastike të videoklipit i cili është përkitazi me konceptin për të mbledhur të gjithë shqiptarët bashkë!

Shqipet e kanë vulosur një mega hit! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm