Si të vishemi për formën e trupit ‘drejtkëndësh’?

By

“Skomplekse” solli shumë këdhilla te vlefshme sa i përket mënyrës si vishemi dhe dukemi.

Padyshim se nën duart e ekspertëve të njohur kandidatja e radhës Pajtesa Thaçi na mahniti me ndryshimin fantastik të saj.

Materiali i mëposhtëm iu tregon se çka dhe si ndryshoi kandidatja e radhës për të cilën u kujdesën ekspertët e ekipit të kësaj rubrike.

Për më tepër, mund të merrni edhe këshillat më të mira se si të visheni nëse tipi i trupit tuaj është ‘drejtkëndësh’. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm