Si ta zgjidhni parfumin më të mirë për sezonin e verës?

By

Vajërat aromatikë dhe parfumet janë përdorur pothuajse gjatë tërë civilizimit dhe në kohërat modern tani, ato ende janë pjesë e rutinës së bukurisë së çdo gruaje.

perfume smell

Të zgjedhurit e një arome të dukur mund të ua rrisë disponimin, të nxisë kujtime dhe të ju bëjë të paharrueshëm si individ, mirëpo ju s’mund ta vendosni parfumin e njëjtë gjatë tërë vitit, pavarësisht se sa ju pëlqen.

How to make perfume last longer

Përderisa moda ndërron çdo sezon dhe trendët e bukurisë ndërrojnë nga vera në dimër, kështu duhet të ndërrojë edhe parfumi juaj.

Vera është sezona e aventurave të jashtme, e festave të natës dhe aktiviteteve në plazh dhe parfumi juaj duhet të përputhen me stilin e jetës. Aromat ndikohen shumë nga temperaturat dhe ka rëndësi që t’i zgjidhni ato të duhurat. Meqenëse temperaturat e larta bëjnë që aromat të avullohen më shpejtë, kjo është arsyeja pse aromat e verës me të dimrit dallojnë.

Nëse aromat janë më të forta, ato qëndrojnë më shumë dhe keqkuptimi më i madh qëndron në atë se verës duhet aroma të lehta e dimrit të forta. Është krejtësisht e kundërta. Mos zgjidhni verës parfume që në përbërje kanë shumë lule dhe që kanë bazë vanile.

E nëse ende nuk e keni zgjedhur parfumin e duhur, vizitojeni Maison de Parfum në Royal Mall në Prishtinë, për ta blerë atë që ju duhet me ndihmën e stafit që ju pret në dyqan. /Prive.al

h

Artikuj të ngjashëm