Si ta përgatisni shtëpinë tuaj për të jetuar gjatë verës

By

Në pritje të muajve të ngrohtë, Anya Cooklin Lofting tregon disa gjërat kryesore të domosdoshme për sezonin e verës, si dhe disa ushqime dekorative të shtëpisë.

Rritni pritshmërit tuaja për verën, pasi parashikimet e motit me rreze lë të kuptohet për mot të ngrohtë për korrik dhe gusht, shkruan Independent, transmeton Klankosova.tv.

Mirëpo pse të mos keni edhe një listë për disa blerje të mençura?

Këto  janë disa nga gjërat kryesore të domosdoshme për t’i përjetuar gjatë verës, për një hapësirë të rehatshme.E para është mobilimi i kopshtit, pasi të gjithë kemi kuptuar vlerën e hapësirave tona të jashtme.

Jonny Brierley, shefi shitjes me pakicë të mobileve të kopshtit britanik Moda Furnishings, thotë se nuk është vonë për të përgatitur kopshtin tuaj për verën.

“Me parashikimin e motit të ngrohtë, rreshtimin e ngjarjeve sportive në kalendar, pushimet shkollore përpara dhe kufizimet e ndryshme të udhëtimit ende në vend, ka kuptim që kopshtin tuaj ta keni në formë”.

Përfitimi më i madh i mobileve të kopshtit tuaj mbështetet në aksesorët që zgjidhni, siç janë orenditë e buta dhe ndriçimi. Mbajtja e kopshtit tuaj sa më e gjallë që të jetë e mundur, do t’ju inkurajojë të dilni jashtë dhe të shijoni motin, kështu që zgjedhja e hedhjeve dhe jastëkëve të përshtatshëm në natyrë është e domosdoshme

Ndërsa errësira, zbret në një mbrëmje të gjatë dhe verore, sigurohuni që të keni disa mundësi elegante për ndriçimin e jashtëm për të zgjatur kohën që mund ta kaloni të qetë jashtë në kopshtin tuaj.

Artikuj të ngjashëm