Si ta forconi barkun tuaj?

By

Mbajtja e një diete shpesh mund të jetë një opsion i shkëlqyeshëm intensiv, por me ndikim të ulët për të mbajtur barkun tuaj në formë.

Një ushtrim është i dizajnuar për të forcuar muskujt në pjesën e përparme të trupit tuaj, veçanërisht barkun tuaj. Ky ushtrim  mund të jetë një opsion i shkëlqyeshëm intensiv, por me ndikim të ulët.

Më poshtë gjeni disa nga ushtrimet:

  1. Shtrihuni në shpinë me këmbët drejt dhe krahët mbani të zgjatur mbi kokën tuaj.
  2. Merrni frymë thellë dhe ndërsa nxirrni frymën, ngrini shpatullat dhe këmbët nga dyshemeja.
  3. Sigurohuni që të mbani shtyllën kurrizore drejt dhe mjekrën tuaj të futur drejt gjoksit tuaj.
  4. Mbajeni këtë pozicion për 20-40 sekonda, duke përsëritur për dy ose tre herë.

Artikuj të ngjashëm