Si shkojnë me njëra-tjetrën vajzat e On Records?

By

Nisën me Kidën por shumë shpejt u zgjeruan duke ftuar në familjen e tyre edhe  këngëtare të tjera të reja.

Realizimet e tyre janë shumë aktuale deri sa artistët brenda labelit nuk hezitojnë të shfaqin perkrahjën e tyre të vazhdueshme për njëri-tjetrrin.

Por a kanë xhelozi për njëra-tjetrën vajzat e On Records? A i kanë të ndara dhe të mirë organizuara punët e tyre?

Këto dhe shumë detaje të tjera i kuptoni këtë të shtunë në emisionin Prive ku flasin, Adelina Berisha, Kida dhe Baby G./PRIVE.AL/

Artikuj të ngjashëm