“Si pula pa kokë” – mësojeni cilin V.I.P shqiptar e thërrasin kështu miqtë kur bëhet nervoz

By

E keni parë gjithmonë të buzëqeshur dhe pozitive?

Po, Adrola Dushi përçon një energji fantastike te të tjerët dhe zor ta mendosh se ajo ndonjëherë edhe mund të bëhet nervoz.

Por modelja paska edhe anën e saj të errët dhe e rrëfeu disa ditë më parë në një intervistë për emisionin Prive!

Në 10-të gjërat që s’i kemi ditur për të, Dushi tregoi një gjë që me të vërtetë nuk e paskemi ditur!

Shumë njerëz nuk e besojnë se nganjëherë bëhem shumë nervoz. Njerëzit që më njohin mirë dhe jam nervoz më thërrasin “pula pa kokë”. Në momentin që tërbohem të gjithë më thërrasin ashtu sepse nuk e di as çfarë them e as çfarë bëj.

Artikuj të ngjashëm