Si ndihet Kim Kardashian për lidhjen e re të ish-bashkëshortit?

By

Mbrëmë, Julia Fox dhe Kanye West hodhën një surprizë të madhe në internet: një sesion fotografik nga takimi i tyre i dytë (me foto të shfaqura ekskluzivisht në Interview and People) dhe një ese, të shkruar nga Fox për revistën Interview për romancën e saj në West.

Kim Kardashian ka ndjenja për historinë e re të dashurisë publike agresive që po mburret ish-bashkëshorti i saj, West, ndërkohë që burimet thonë njëkohësisht se ai ende dëshiron të fitojë Kardashian, “shoqen e tij të shpirtit” e cila tani po takohet me Pete Davidson.

The Sun foli me një burim se si Kardashian e sheh marrëdhënien e West me Fox si “komike” dhe “një tjetër përpjekje të dëshpëruar për ta bërë atë xheloze”.

“Kim mendon se është komike, Kanye filloi që nga lutja e saj që të kthehej për të ekspozuar të dashurën e tij të re në të gjithë qytetin brenda disa ditësh”, tha burimi i The Sun dje, pak para se të publikohej seti fotografik i Fox.

“Ajo e di që nuk është serioze dhe është thjesht një sjellje tipike nga Kanye. Kim mendon se është një përpjekje tjetër e dëshpëruar për ta bërë atë xheloze. Sinqerisht, asaj nuk i intereson, ajo është shumë e qetë në këtë pikë, kështu që loja e tij e vogël nuk po funksionon. Gjithçka që ajo i intereson tani që përfshin Kanye është të rrisë katër fëmijët e tyre dhe të sigurohet që ata të kenë një jetë të lumtur, kjo është ajo. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm