Si ndihen motrat supermodele për falimentimin e kompanisë së babait?

By

Drama familjare. Një muaj pasi sipërmarrësi i pasurive të patundshme Mohamed Hadid u urdhërua të rrëzojë rezidencën e tij prej 100 milion dollarësh për shkak të shqetësimeve të sigurisë, fqinjët pretendojnë se babai i Gigi dhe Bella Hadid po kryen mashtrime falimentimi duke hequr sendet e vlefshme nga prona.’

Image result for gigi bella mohamed hadid

Kompania e pasurive të patundshme shpalli falimentim në 27 nëntor, veprim për të cilin, ndërsa stresues, Gigi dhe Bella ndihen të lehtësuara. “[Ato] e dinë që paraqitja për falimentim shkaktoi shumë stres, por janë të lumtura që u zgjidh,” një burim zbulon ekskluzivisht në numrin e ri të Us Weekly.

Anwar Hadid i dashuri i Dua Lipës nuk ka dhënë asnjë reagim në lidhje me problemet financiare dhe ligjore të të atit.

Image result for gigi bella mohamed hadid

Fqinjët dyshojnë se sipërmarrësi, 71 vjeçar, do të përpiqet të shmangë pagimin e prishjes prej 5 milion dollarë të rezidencës, për të cilën ai tha se nuk mund ta lejojë, dhe për këtë arsye përgjegjësia do të bjerë mbi taksapaguesit lokalë. Sidoqoftë, avokati i Hadid mohon çdo shkelje.

Image result for gigi bella mohamed hadid

 

 

 

Artikuj të ngjashëm