Si kanë ndryshuar aktorët e serialit “Kloni”? (FOTO)

By

“The Clone”, apo Kloni, është një telenovelë braziliane që u zhvillua në vitet 2000 dhe pothuajse të gjithë u lidhën pas saj.

Ndërkaq tani, 20 vjet më vonë, kur mendojmë për këtë melodramë të famshme, fillojmë të kujtojmë Zhaden e bukur, Lukasin e saj të dashur dhe rrugët piktoreske të Marokut.

Klan Kosova ka vendosur të zhytet në oqeanin e kujtimeve dhe të zbulojë se si duken yjet e Klonit sot, duke i krahasuar me kohën e transmetimit të serialit.

Giovanna Antonelli (Jade)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Murilo Benício (Lucas, Diogo, and Léo)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Vera Fischer (Yvete)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Letícia Sabatella (Latiffa)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Dalton Vigh (Said)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Carla Diaz (Khadija)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Sthefany Brito (Samira)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Daniela Escobar (Maysa)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Marcello Novaes (Xande)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Nívea Stelmann (Ranya)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Cristiana Oliveira (Alicinha)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Débora Falabella (Mel)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Eliane Giardini (Nazira)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Luciano Szafir (Zein)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Thiago Oliveira (Amin)

How the Actors From the Iconic Series “The Clone” Have Changed Over 20 Years, and What They’re Doing Now

Artikuj të ngjashëm