Si ka reguar Blero kur Teuta ka puthur një mashkull tjetër?! (Video)

By

Në emisionin “Prive Reality” përpos momenteve argëtuese këngëtarët kanë treguar më shumë nga vetja.

Ngarje që i kanë përjetuar në karrierë por jo vetëm. Në kohën kur në tavolinë filloi të diskutohej xhelozia në marrëdhënie, Blero ka rrëfyer një histori.

Ai gjatë kohës kur ishte i martuar me Teutën ka qenë prezent në një shfaqje ku ajo po luante dhe pjesë e rolit ishte puthja me një aktor.

Ky moment nuk e ka bërë Bleron xheloz pasiqë u shpreh ai e kupton kërkesat e një profesioni.

Në kuadër të kësaj këngëtarët treguan se kur je fytyrë publike është e vështirë të mbash një marrëdhënie të mirë dashurie.

Artikuj të ngjashëm