Si formësojnë trupin në një kohë të shpejtë yjet tanë?!

By

Personazhet publike përpos që i gjen në studio regjistrimi të këngëve apo në ato televizive, fitnesi zë një pjesë të mirë të ditës.

Shumë kohë në palestër për të formuar trupin e tyre, e fiziku ditëve të sotit luan një rol të rëndësishëm.

Mirëpo përpos ushtrimeve të shumta në palestër, një metodë e re po praktikohet në Kosovë e Shqipëri nga artistët.

Miha Body Tec është një paijsje që operon duke transmetuar impulse bioektrike në trup dhe vë në funksion 90% të muskujve.

Përpos humbjes në peshë, MihaBody Tec largon celulitin dhe po ashtu ka efekte shëndetësore.

Kjo pajisje është besuar nga shumë artistë të cilët e kanë shpërndarë edhe në rrjete sociale eksperincën e tyre në këtë metodë.

Disa nga emrat e njohur që kanë praktikuar këtë mënyrë janë Tuna, Dafina Zeqiri, Remzije Osmani, Çiljeta, Capital T, Leonora Jakupi, Enca, Soni Malaj, Bleona e shumë të tjerë./Prive.albleona capital t ciljeta dafina encaq leonora remzije osmani soni tuna

 

Artikuj të ngjashëm