Si e përshkruan Enca të dashurin e saj?!

By

Fuqia e rrjeteve sociale për të informuar po shtohet përditë e më shumë.

Tashmë është vërtetuar se shumë artikuj me lajme dhe informacione të ndryshme ta paktën ditore po rrjedhin nga rrjetet si Facebook , Snapchat, Twitter, Instagram etj.

Madje përditësimi i këtyre aplikacioneve të cilat secili prej nesh s’ka si të mos i ketë në telefonat personal, po krijon një komunikim më të lehtë dhe praktik.

Lidhjet live të cilat më shumë përdoren nga figurat publike, po dalin të jenë veprime të përparuara.

Në një bashkëpisedë të tillë me fansat, këngëtarja Enca Haxhia ka ndarë një muhabet shumë personal. Ajo u ka treguar ndjekësve të saj se si do të donte të dukej i dashuri i saj. Ajo fizikun e tij e përshkruan me shtat të gjatë, të jetë zeshkan, të jetë i këndshëm dhe ta dashuroj shumë atë.

Artikuj të ngjashëm