ÇKA THOTË MILAIM ZEKA PËR TËRMKOLLIN?

By

Gazetari dhe analisti Milaim Zeka para pak orësh ka analizuar një deklaratë të politikanes, Melihate Tërmkolli.

E gjithë kjo mori shkak nga fjalimi i znj. Tërmkolli “Më mirë, mos me bë fare ligj sesa të bësh një ligj të keq”.

Këtë deklaratë, Zeka e interpetoi në këtë mënyrë: “Ma mirë, mos me pas fare at senin se me pas të vogël”. /Prive.almilaim zeka

Artikuj të ngjashëm