Si dukeshin dikur gratë që sot janë ikona të modës? (FOTO)

By

Fotografitë e këtyre grave të famshme inspirojnë pafund gra gjithandej botës që të zgjedhin veshjet më me stil, më të guximshme dhe më trendi.

Këto veshje komentohen nga kritikët dhe revistat më të njohura të modës.

Ndërkohë, në internet ka qindra fotografi të këtyre grave të famshme që konsiderohen si guidë për veshje të kombinuar në mënyrë perfekte me aksesorë.

Por, ka shumë pak njerëz që mbajnë mend se para 10-15 vjetësh këto gra që sot janë ikoa të modës ishin thjesht duke e kërkuar stilin e tyre – ku gjatë rrugës kanë bërë pafund gabime.

Më poshtë po ju sjellim disa fotografi që na risjellin në vëmendje gjithë rrugëtimin e tyre për t’u bërë guru të modës dhe stilit.

18. Victoria Beckham

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

17. Natalie Portman

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

16. Cate Blanchett

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

15. Nicole Kidman

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

14. Sarah Jessica Parker

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

13. Angelina Jolie

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

12. Natalia Vodyanova

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

11. Jennifer Lopez

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

10. Kate Winslet

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

9. Scarlett Johansson

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

8. Blake Lively

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

7. Kate Middleton

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

6. Beyoncé

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

5. Alessandra Ambrosio

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

4. Heidi Klum

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

3. Adriana Lima

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

2. Julianne Moore

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

1. Halle Berry

What 18 Famous Women Looked Like Before They Became Style Icons for Millions of People

Artikuj të ngjashëm