Si do të dukeshin disa nga të famshmit nëse sot do të ishin gjallë?

By

Legjendat si John Lennon dhe Kurt Cobain padyshim se kanë lënë gjurmët e tyre të pashlyeshme në industrinë e muzikës.

Ata kanë inspiruar pafund njerëz, por për fat të keq janë ndarë nga jeta në moshë shumë të re.

Me siguri se shumë nga ne shpesh e kanë pyetur veten se si do të dukeshin ata nëse sot do të ishin akoma mes të gjallëve.

Duket se dikush ka vendosur ta shuajë gjithë këtë kurreshtje.

Sachs Media në bashkëpunim me Phojoe kanë arritur të krijojnë një pamje se si do të dukeshin disa nga fytyrat e njohura që konsiderohen si ikona, nëse do të ishin sot akoma gjallë.

Këto fotografi janë një ‘dhuratë virtuale’ për fansat e panumërt në gjithë botën.

1. Elvis Presley (1935 −1977)

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

2. John Lennon (1940 −1980)

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

5. Karen Carpenter (1950-1983)

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

7. Keith Moon (1946-1978)

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

9. Bobby Darin (1936-1973)

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

11. Janis Joplin (1943-1970)

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

12. Jimi Hendrix (1942-1970)

What These 12 Famous People Would Look Like Today If They Were Still Alive

Artikuj të ngjashëm