Si dëshiron ta shënoj Sabri Fejzullahu 50 vjetorin e karrierës?!

By

Pa asnjë dilemë, ai qëndron larg në piedestalin e muzikës shqiptare si një legjendë e pazëvëndësueshme.

Me shumë dekada në skenë, Sabri Fejzullahu i ka dhënë shumë muzikës shqiptare.

E vitin e ardhshëm, shënohet gjysmë shekulli në skenë për Sabrianon. Si i ftuar në NIN me Alaudin Hamitin, ai tregoi se dëshiron që ky moment të mos kaloj pa një event.

Sabriu shprehu dëshirën që të organizohet një koncert recital, dhe kjo pa dyshim që meriton t’i plotësohet si dëshirë këngëtarit të madh

Artikuj të ngjashëm