Shumë vjet më parë – Leonora Jakupi këndonte “Xhamadanin”

By

Kjo video e dëshmon se sa gjatë Leonora Jakupi i ka mbijetuar skenës kosovare.

Këngëtarja e famshme këndon që 17-të vjeçare, ndërsa për vjet e vjet ajo ka sjellë këngë të bukura dhe e ka mbajtur primatin si njëra ndër këngëtaret më të bukura shqiptare.

E derisa së fundmi e kemi parë në projekte shumë moderne, ndoshta është koha t’iu kthehemi materialeve të vjetra të këngëtares.

Me një pamje të kuruar deri në detaj për kohën, ajo po duket fantastike në një fustan të kaltër prej mendafshi derisa performon në stilin e saj këngën më të famshme shqiptare “Gjamadanin”.

Një faqe shqiptare e Instagramit, e ka publikuar një video të shkëputur nga një performancë e vjetër e Leonorës.

Artikuj të ngjashëm