Shumë shpejt kënga Encës: Në pritje të xhirimit të klipit!

By

Ka disa muaj që ka paralajmëruar projektin e saj më të ri që do të mbaj titullin ‘Dua’, por akoma nuk ka zbuluar diçka më tepër.

Prive ka kuptuar që Enca do të xhiroj videoklipin brenda pak ditësh, e lançimin e saj do e bëj në fund të Janarit ose fillim të Shkurtit.

Mirëpo,  vonesa mes këtij projekti dhe ‘Ciao’ nuk do të jetë e njëjtë edhe për këngën pasardhëse pasiqë nuk do të vonoj shumë dhe do të vij klipi i dytë për 2018. Puna për së cilin fillon menjëherë pas xhirimit të ‘Dua’./Prive.al

Artikuj të ngjashëm