Shuhet nga jeta aktori i madh

By

Aktori skocez dhe komediani Johnny Beattie ka vdekur në moshën 93 vjeçare.

Johnny Beattie, now 86, pictured in the early 1960s

Argëtuesi thuhet se ka ndërruar jetë paqësisht në Shën Margaret’s Hospice pranë Glasgow.

Karriera e tij e shfaqi role televizive dhe filmike, teatër të shumëllojshëm, stand-up dhe pantomime.

Shumë e konsideruan atë si një gjigant të skenës së komedisë së Skocisë, duke u shfaqur në Skoci dhe Wry dhe Rab C Nesbitt. Roli i tij më i fundit ishte si Malcolm Hamilton në serialin e BBC City River City.

Mr. John Beattie from Glasgow is made an MBE by The Prince of Wales at Buckingham Palace.

Burimi: BBC

Artikuj të ngjashëm