Shteti vendos Robert Berishën dhe menaxherin e Taynës, Rinorin në karantinë!

By

Pas koncerteve që kishin në Amerikë janë kthyer në Kosovë Robert Berisha dhe Rinor Hykolli. Linja e udhëtimit për në Kosovë për ta ishte nga Stambolli e me të mbërritur këta dy emra janë vendosur në Qendrën e Studentave, e cila po shërben si karantinë.

Për këtë gjë, padyshim që nuk janë të kënaqur dy emrat, pasiqë kushtet aty lënë shumë për të dëshiruar.

Si Roberti e po ashtu edhe Rinori kanë reaguar përmes llogarive të tyre në Instagram./Prive.al

Artikuj të ngjashëm